Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Realizare program de formare profesionala

Lista meseriilor prevazute in programul de formare pe anul 2017

Anunț cu privire la acțiunea de selecție și înscriere pentru echipa de fotbal

A.S. CETATEA ARDUD 800 demarează o acțiune de selecție și înscriere pentru echipa de fotbal în data de 17.08.2017, ora 18:00 la terenul sintetic din curtea școlii pentru următoarele grupe de vârstă:- 14-18 ani(...)

Programul oficial al Zilei Cetății Ardud 2017

Primăria, Consiliul Local al oraşului şi Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" Ardud organizează o nouă ediție a Zilei Cetăţii Ardud (15 august 2017), după cum urmează: ORA 13:00 Parada oficială. Defilarea majoretelor din(...)

Festivalul folcloric „Cetatea Codrului” ajuns la cea de-a V-a ediție

Primăria, Consiliul Local al oraşului Ardud, Consiliul Județean Satu Mare şi Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" Ardud organizează cea de-a V-a ediție a Festivalului folcloric „Cetatea Codrului" în data de 14(...)

Trei zile de poveste cu Festivalul MedievArtFest Ardud 2017

Organizatori: Primăria și Consiliul Local Ardud, Teatrul Scena Tîrgu Mureș, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea".Parteneri: Consiliul Județean Satu Mare și Muzeul Județean Satu Mare.Sponsori: DRM Dräxlmaier(...)

Festivalul MedievArtFest Ardud 20-23 iulie 2017

MedievArtFest Ardud 2017 ne regăsește cu o deosebită plăcere într-o nouă fila de istorie, denumită simbolic, într-un concept pornit cu ani buni în urmă, Ardud - Oraș turistic medieval. Ediția 2017 se va(...)

Anunt licitatie

Primaria Orasului Ardud inchiriaza 600 mp teren pe dealul Cetatii, localitatea Ardud, judetul Satu Mare, pe o perioada de 3 zile incepand cu data de 21.07.2017 - 23.07.2017 pe perioada Festivalului Medieval si 14.08.2017-15.08.2017 pe (...)

Ansamblul folcloric \"Cetatea Codrului\" din Ardud a obţinut locul 3 la Festivalul “Folkloru Karpat” din Polonia

Ansamblul folcloric "Cetatea Codrului" din Ardud a avut onoarea să reprezinte România la Festivalul "Folkloru Karpat" din oraşul Jaslo, Polonia, duminică 9 iulie 2017, unde în compania selectă a 10 formaţii din 5 ţări(...)

Anunt privind ocuparea prin transfer a unei functii publice

In conformitate cu prevederile art.56, lit.b, art.87 alin,2 lit.c, art.90 alin.1 lit.a din Legea nr.188/1999 privind Statutul functionarilor oublici, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si art.149 alin.1-5 din HG(...)

Varianta de ocolire a judetului Satu Mare

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. prin Directia Regionala Drumuuri si Podiru Cluj in calitate de mandatar, reprezentata prin director regional ing. Eugen Cecan, prin prezenta va informam ca s-a publicat in MO(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea