Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Concurs - Parada medievala Ardud - 19 iulie 2015

Primaria si Consiliul Local Ardud, Casa de Cultura "Dr. Augustin Mircea" impreuna cu Ordinul Cavalerilor Lup lanseaza o provocare tuturor ardudenilor si nu numai. Vino in data de 19 iulie 2015, incepand cu orele 12:30 la Primaria Ardud (str.(...)

SIMPOZION DE ISTORIE: “ARDUD – TRADIŢIE ŞI CONTINUITATE”

PRIN VOIA DOMNULUI SE DĂ DE ŞTIRE CA SĂ ŞTIE FIECARE, CĂ: SÂMBĂTĂ, 18 IULIE 2015, DE LA ORA 13:30 ÎN SALA DE CONFERINŢE A PRIMĂRIEI ARDUD, SE ÎNTÂMPLĂ: SIMPOZIONUL DE ISTORIE: "ARDUD - TRADIŢIE ŞI(...)

Oraşul Ardud va avea o Casă de Cultură

În data de 11.06.2015 oraşul Ardud a primit Avizul favorabil construcţiei unei case de cultură cu 400 de locuri. Casa de cultură „ Dr. Augustin Mircea" a fost înfinţată în anul 2006 cu un număr de 4 cercuri(...)

Reabilitare trotuare în oraşul Ardud

Primăria orașului Ardud a demarat un amplu proiect de reabilitare a trotuarelor în vederea îmbunătățirii circulației pietonilor și a aspectului localității.Astfel, pe străzile Mihai Viteazul şi Ștefan cel Mare din(...)

Ziua Eroilor Neamului Românesc a fost comemorată şi în oraşul Ardud

În semn de recunoştinţă pentru sacrificiul celor căzuţi pe câmpurile de luptă, astăzi s-au depus coroane şi jerbe de flori la Monumetele Eroilor din oraşul Ardud şi localităţile aparţinătoare. Astfel că, slujba de(...)

Ziua Veteranilor de Război comemorată şi în oraşul Ardud

Astăzi, cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, în oraşul Ardud şi localităţile aparţinătoare Mădăras, Baba Novac şi Gerăuşa, s-au depus jerbe de flori la Monumentele Eroilor pentru a aduce un omagiu celor ce s-au jertfit(...)

Orașul Ardud va fi prezent în emisiunea \"Drumul lui Leșe\"

„Va fi o emisiune superbă. Mulţumim mult pentru tot.” Acestea sunt câteva dintre aprecierile echipei maestrului Grigore Leşe privind participarea unei delegaţii a oraşului Ardud la filmările emisiunii „Drumul(...)

Concert de folclor Corala \"Armonia\" la Ardud

Primăria Oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea" vă invită miercuri, 22.04.2015, începând cu orele 18:00 în incinta Sălii de Festivităţi din Ardud la un concert extraordinar de(...)

Ziua Poliţiei Române a fost sărbătorită astăzi şi în oraşul Ardud

În întreaga ei istorie, fie în vremuri tulburi sau în vremuri de pace Poliţia este mereu în alertă şi veghează ca să putem duce o viaţă paşnică şi liniştită. Nu de puţine ori pentru liniştea şi(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea