Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

„Vinurile şi podgoriile Ardudului” - Concurs de vinuri - Ediţia a IX-a

Mostrele se pot preda în 3 butelii de 750 ml la dl. Bányai Zoltán (organizator) în data de 26 martie (joi). Buteliile trebuie sa fie etichetate: numele viticultorului, felul vinului, anul de recolta. Zona de(...)

A apărut un nou număr special al revistei \\\"Cetatea literară\\\"

\"Tradiţie şi continuitate în viaţa Ardudului\". Iată câteva dintre titlurile articolelor care pot fi citite: Comemorarea a şaizeci de ani de la moartea omului politic Augustin Mircea, Ioan Dragfi - un om al timpului său,(...)

Alexandru Ioan Cuza - un exemplu pentru posteritate

În data de 23 ianuarie 2015, Primăria Oraşului Ardud şi Casa de Cultură \"Dr. Augustin Mircea\" în colaborare cu Liceul Tehnologic Ardud, începând cu ora 12, organizează manifestări dedicate unirii Moldovei cu(...)

Mihai Eminescu - Ziua Culturii Nationale la Ardud

În data de 15 ianuarie 2015, Primăria Oraşului Ardud şi Casa de Cultură \"Dr. Augustin Mircea\" în colaborare cu Liceul Tehnologic Ardud, începând cu ora 12, organizează manifestări aniversare dedicate lui Mihai(...)

Concert extraordinar sustinut de GRIGORE LESE la Ardud

Primăria oraşului Ardud şi Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea\" vă invită la un spectacol deosebit care va avea loc în Sala de Festivităţi din Ardud miercuri, 17 decembrie, de la ora 18:00. Grigore Leşe împreună(...)

Competitia de Lupte Greco-Romane Cupa \\\"Cetate Ardud\\\" ajunsa la cea de-a VI-a editie

Avem deosebita placere de a va invita maine, 6 decembrie 2014, incepand cu orele 09:30 la Competitia de Lupte Greco-Romane Cupa \"Cetate Ardud\", desfasurata in Sala de Sport a orasului Ardud. Evenimentul este organizat de Federatia Romana(...)

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita la Ardud

În oraşul Ardud de 1 decembrie 2014 vor fi organizate manifestări cultural-educative cu caracter evocator şi ştiinţific, consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, după cum urmează(...)

Ziua Armatei Romane va fi sarbatorita vineri la Ardud

Pe 24 octombrie 2014 orasul Ardud aniverseaza Ziua Armatei Romane, unde se vor desfasura activitati comemorative dedicate acestei zile. Astfel, ceremonialul de depuneri de coroane si jerbe de flori la Monumentele Eroilor va avea loc la (...)

Lucrari de introducere a retelei de canalizare in localitatea Madaras

O alta investitie majora care se derulzeaza pe plan local, in localitatea Madaras, in aceasta perioada, o reprezinta introducerea retelei de canalizare care va deservi intreaga comunitate.

Lucrari de constructie a statiei de epurare a apelor uzate in orasul Ardud

Pentru imbunatatirea calitatii vietii, Primaria orasului Ardud duce la bun sfarsit Proiectul de Extindere si Reabilitare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata. Fotografiile reprezinta evolutia lucrarilor de constructie a statiei de epurare a(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea