Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Lucrari de constructie a statiei de epurare a apelor uzate in orasul Ardud

Pentru imbunatatirea calitatii vietii, Primaria orasului Ardud duce la bun sfarsit Proiectul de Extindere si Reabilitare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata. Fotografiile reprezinta evolutia lucrarilor de constructie a statiei de epurare a(...)

Concert muzical de promenada la Ardud

Va asteptam duminica incepand cu orele 12:15 in Parcul Central din Ardud la un concert muzical exceptional de promenada, avandu-i ca si invitati: Fanfara Stibina Tautii Magheraus si sporana Cristina Bodea.

PS Iustin Sigheteanul a savarsit slujba Paraclisului Maicii Domnului in Parohia Gerausa

Luni 11 August, de la ora 18.00, PS Iustin Sigheteanul a savarsit slujba Paraclisului Maicii Domnului in Parohia Gerausa, Protopopiatul Carei.

Ziua Orasului Ardud 2014

Primăria Oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea\" va organiza, în data de 15 August 2014, o nouă ediţie a Zilei Oraşului Ardud.(...)

Simpozion de Arta Contemporana in perioada 25 iulie - 3 august 2014 la Ardud

Primaria orasului Ardud, Casa de Cultura \"Dr. Augustin Mircea\" si Dfewa (D.Fleiss and East West Artists) Stuttgart, organizeaza in perioada 25 iulie - 3 august 2014, o tabara internationala de pictura intitulata \"Simpozion de Arta(...)

Festivalul MedievArtFest Ardud 2014 ajuns la ce-a de-a treia editie

Prin voia Domnului se da de stire ca sa stie fiecare, ca in perioada 14 - 20 iulie 2014, orasul Ardud imbraca haina de sarbatoare(...)

Parada medievala - CONCURS

Primaria orasului Ardud, Casa de Cultura \"Dr. Augustin Mircea\" impreuna cu Ordinul Cavalerilor Lup lanseaza o provocare tuturor ardudenilor si nu numai(...)

Casting Lancierii Cetatii Ardud

Primaria orasului Ardud, Casa de Cultura \"dr. Augustin Mircea\" și Ordinul Cavalerilor Lup organizeaza marti, 24 iunie 2014(...)

Concert Aniversar de Fanfara

Primăria Oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea\" organizează duminică, 22.06.2014, începând cu ora 18:00, la Cetatea Oraşului Ardud un Concert Aniversar de Fanfară, la care vor(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea