Chestionar

Satisfacția cetățenilor

foarte bună
bună
nu prea bună
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Ziua Eroilor Neamului Românesc a fost comemorată şi în oraşul Ardud

În semn de recunoştinţă pentru sacrificiul celor căzuţi pe câmpurile de luptă, astăzi s-au depus coroane şi jerbe de flori la Monumetele Eroilor din oraşul Ardud şi localităţile aparţinătoare. Astfel că, slujba de(...)

Ziua Veteranilor de Război comemorată şi în oraşul Ardud

Astăzi, cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, în oraşul Ardud şi localităţile aparţinătoare Mădăras, Baba Novac şi Gerăuşa, s-au depus jerbe de flori la Monumentele Eroilor pentru a aduce un omagiu celor ce s-au jertfit(...)

Orașul Ardud va fi prezent în emisiunea \"Drumul lui Leșe\"

„Va fi o emisiune superbă. Mulţumim mult pentru tot.” Acestea sunt câteva dintre aprecierile echipei maestrului Grigore Leşe privind participarea unei delegaţii a oraşului Ardud la filmările emisiunii „Drumul(...)

Concert de folclor Corala \"Armonia\" la Ardud

Primăria Oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea" vă invită miercuri, 22.04.2015, începând cu orele 18:00 în incinta Sălii de Festivităţi din Ardud la un concert extraordinar de(...)

Ziua Poliţiei Române a fost sărbătorită astăzi şi în oraşul Ardud

În întreaga ei istorie, fie în vremuri tulburi sau în vremuri de pace Poliţia este mereu în alertă şi veghează ca să putem duce o viaţă paşnică şi liniştită. Nu de puţine ori pentru liniştea şi(...)

„Vinurile şi podgoriile Ardudului” - Concurs de vinuri - Ediţia a IX-a

Mostrele se pot preda în 3 butelii de 750 ml la dl. Bányai Zoltán (organizator) în data de 26 martie (joi). Buteliile trebuie sa fie etichetate: numele viticultorului, felul vinului, anul de recolta. Zona de(...)

A apărut un nou număr special al revistei \\\"Cetatea literară\\\"

\"Tradiţie şi continuitate în viaţa Ardudului\". Iată câteva dintre titlurile articolelor care pot fi citite: Comemorarea a şaizeci de ani de la moartea omului politic Augustin Mircea, Ioan Dragfi - un om al timpului său,(...)

Alexandru Ioan Cuza - un exemplu pentru posteritate

În data de 23 ianuarie 2015, Primăria Oraşului Ardud şi Casa de Cultură \"Dr. Augustin Mircea\" în colaborare cu Liceul Tehnologic Ardud, începând cu ora 12, organizează manifestări dedicate unirii Moldovei cu(...)

Mihai Eminescu - Ziua Culturii Nationale la Ardud

În data de 15 ianuarie 2015, Primăria Oraşului Ardud şi Casa de Cultură \"Dr. Augustin Mircea\" în colaborare cu Liceul Tehnologic Ardud, începând cu ora 12, organizează manifestări aniversare dedicate lui Mihai(...)

Concert extraordinar sustinut de GRIGORE LESE la Ardud

Primăria oraşului Ardud şi Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea\" vă invită la un spectacol deosebit care va avea loc în Sala de Festivităţi din Ardud miercuri, 17 decembrie, de la ora 18:00. Grigore Leşe împreună(...)

Program Operațional Capacitate Administrativă SIPOCA 35

SIPOCA 35

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea