Chestionar

Satisfacția cetățenilor

foarte bună
bună
nu prea bună
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Competitia de Lupte Greco-Romane Cupa \\\"Cetate Ardud\\\" ajunsa la cea de-a VI-a editie

Avem deosebita placere de a va invita maine, 6 decembrie 2014, incepand cu orele 09:30 la Competitia de Lupte Greco-Romane Cupa \"Cetate Ardud\", desfasurata in Sala de Sport a orasului Ardud. Evenimentul este organizat de Federatia Romana(...)

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita la Ardud

În oraşul Ardud de 1 decembrie 2014 vor fi organizate manifestări cultural-educative cu caracter evocator şi ştiinţific, consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, după cum urmează(...)

Ziua Armatei Romane va fi sarbatorita vineri la Ardud

Pe 24 octombrie 2014 orasul Ardud aniverseaza Ziua Armatei Romane, unde se vor desfasura activitati comemorative dedicate acestei zile. Astfel, ceremonialul de depuneri de coroane si jerbe de flori la Monumentele Eroilor va avea loc la (...)

Lucrari de introducere a retelei de canalizare in localitatea Madaras

O alta investitie majora care se derulzeaza pe plan local, in localitatea Madaras, in aceasta perioada, o reprezinta introducerea retelei de canalizare care va deservi intreaga comunitate.

Lucrari de constructie a statiei de epurare a apelor uzate in orasul Ardud

Pentru imbunatatirea calitatii vietii, Primaria orasului Ardud duce la bun sfarsit Proiectul de Extindere si Reabilitare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata. Fotografiile reprezinta evolutia lucrarilor de constructie a statiei de epurare a(...)

Concert muzical de promenada la Ardud

Va asteptam duminica incepand cu orele 12:15 in Parcul Central din Ardud la un concert muzical exceptional de promenada, avandu-i ca si invitati: Fanfara Stibina Tautii Magheraus si sporana Cristina Bodea.

PS Iustin Sigheteanul a savarsit slujba Paraclisului Maicii Domnului in Parohia Gerausa

Luni 11 August, de la ora 18.00, PS Iustin Sigheteanul a savarsit slujba Paraclisului Maicii Domnului in Parohia Gerausa, Protopopiatul Carei.

Ziua Orasului Ardud 2014

Primăria Oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea\" va organiza, în data de 15 August 2014, o nouă ediţie a Zilei Oraşului Ardud.(...)

Simpozion de Arta Contemporana in perioada 25 iulie - 3 august 2014 la Ardud

Primaria orasului Ardud, Casa de Cultura \"Dr. Augustin Mircea\" si Dfewa (D.Fleiss and East West Artists) Stuttgart, organizeaza in perioada 25 iulie - 3 august 2014, o tabara internationala de pictura intitulata \"Simpozion de Arta(...)

Program Operațional Capacitate Administrativă SIPOCA 35

SIPOCA 35

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea