Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Ziua Culturii Naționale va fi marcată și în orașul Ardud

Primăria şi Consiliul local al oraşului Ardud, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" împreună cu Liceul Tehnologic Ardud organizează în data de 15 ianuarie 2018 (luni) activităţi culturale cu prilejul Zilei Culturii(...)

Anunț privind vizarea anuală a autorizațiilor de funcționare

Începând cu luna ianuarie se pot depune cererile privind vizarea autorizațiilor de funcționare pentru anul 2018. Este foarte important de știut faptul că orice comerciant care are autorizație de funcționare este obligat să(...)

LANSARE DE CARTE – „MĂDĂRAS. CONTRIBUȚIE MONOGRAFICĂ.”

Primăria și Consiliul local Ardud, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" împreună cu Parohia Ortodoxă din Mădăras, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare vă invită duminică, 10 decembrie 2017, începând(...)

1 decembrie 2017 - Ziua Națională a României

În oraşul Ardud de 1 decembrie 2017 vor fi organizate manifestări cultural-educative consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, după cum urmează: 1. Se vor desfășura activităţi comemorative(...)

Conferința de istorie ”Miracolul Marii Uniri 1918” la Ardud, eveniment de mare ținută

Vineri, 17 noiembrie 2017, începând de la ora 14.00, în sala de conferințe a Primăriei Ardud s-a desfășurat conferința de istorie "Miracolul Marii Uniri 1918", eveniment cu care a debutat șirul manifestărilor(...)

DRAPEL PENTRU FIECARE CETĂȚEAN AL ORAȘULUI ARDUD

Primăria oraşului Ardud oferă câte un drapel pentru fiecare cetățean al orașului Ardud pentru a-l arbora de Ziua Națională a României. Doritorii sunt așteptați la Primăria orașului Ardud în perioada 20 - 29(...)

ANUNT DE INTERES PUBLIC

PROGRAM DE FUNCȚIONARE AL BIROULUI AGRICOL

În data de 17 noiembrie 2017 va avea loc la Ardud - Conferința de istorie - „Miracolul Marii Uniri 1918”

Primăria orașului Ardud și Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" au plăcerea să vă invite la: Conferința de istorie„MIRACOLUL MARII UNIRI 1918" Vineri, 17 noiembrie 2017, ora 14:00 în Sala de Conferințe a(...)

ANUNT privind instituire taxa speciala privind cheltuieli cu executare silita persoane fizice si persoane juridice in Orasul Ardud, judetul Satu Mare

In temeiul prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, ale Legii 207/2015 privind Codul de procedura fiscal, ale art. 27 si art.30 Legea nr.273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si completarile ulterioare, ale(...)

Ziua Armatei Române va fi sărbătorită şi în oraşul Ardud

Pe 25 octombrie 2017 oraşul Ardud aniversează Ziua Armatei Române, unde se vor desfaşura activităţi comemorative dedicate acestei zile. Astfel, ceremonialul de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentele Eroilor va avea(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea