Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Așa arată primul tractor forestier fabricat în orașul Ardud

De curând, S.C. Roteca S.R.L. a lansat modelul „TAROS 80", primul tractor forestier fabricat în totalitate în orașul Ardud. Tractorul are o greutate de 9300 kg și este echipat cu motor de 104 kW(141 CP), capacitate(...)

Anunt important pentru toti cetatenii orasului Ardud

Din cauza fluctuatiilor de tensiune si intreruperii foarte dese a curentului electric se defecteaza aparatele electrice care au rol sa asigure curentul elctric la iluminatul public ( stradal ) pe timp de noapte. Din acest motiv va rugam(...)

Anunt privind ocuparea prin transfer, la cerere a unei functii publice de executie vacante - referent, clasa III, grad profesional superior in birouil juridic, agricol in cadrul primariei Orasului Ardud

In conformitate cu prevederile art.56, lit.b, art.87 alin,2 lit.c, art.90 alin.1 lit.a din Legea nr.188/1999 privind Statutul functionarilor oublici, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si art.149 alin.1-5 din HG(...)

Anunț important pentru toți cetățenii orașului Ardud

Pentru remedierea unei avarii la una din conductele principale de alimentare cu apă, din orașul Ardud, SC APASERV SATU MARE SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile mâine, 31 august 2017. Mulțumim pentru(...)

Realizare program de formare profesionala

Lista meseriilor prevazute in programul de formare pe anul 2017

Trei zile de poveste cu Festivalul MedievArtFest Ardud 2017

Organizatori: Primăria și Consiliul Local Ardud, Teatrul Scena Tîrgu Mureș, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea".Parteneri: Consiliul Județean Satu Mare și Muzeul Județean Satu Mare.Sponsori: DRM Dräxlmaier(...)

Festivalul MedievArtFest Ardud 20-23 iulie 2017

MedievArtFest Ardud 2017 ne regăsește cu o deosebită plăcere într-o nouă fila de istorie, denumită simbolic, într-un concept pornit cu ani buni în urmă, Ardud - Oraș turistic medieval. Ediția 2017 se va(...)

Ansamblul folcloric \"Cetatea Codrului\" din Ardud a obţinut locul 3 la Festivalul “Folkloru Karpat” din Polonia

Ansamblul folcloric "Cetatea Codrului" din Ardud a avut onoarea să reprezinte România la Festivalul "Folkloru Karpat" din oraşul Jaslo, Polonia, duminică 9 iulie 2017, unde în compania selectă a 10 formaţii din 5 ţări(...)

Anunt privind ocuparea prin transfer a unei functii publice

In conformitate cu prevederile art.56, lit.b, art.87 alin,2 lit.c, art.90 alin.1 lit.a din Legea nr.188/1999 privind Statutul functionarilor oublici, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si art.149 alin.1-5 din HG(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea