Primaria Ardud

Chestionar

Satisfacția cetățenilor

foarte bună
bună
nu prea bună
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

LANSARE DE CARTE – „MĂDĂRAS. CONTRIBUȚIE MONOGRAFICĂ.”

Primăria și Consiliul local Ardud, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" împreună cu Parohia Ortodoxă din Mădăras, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare vă invită duminică, 10 decembrie 2017, începând(...)

1 decembrie 2017 - Ziua Națională a României

În oraşul Ardud de 1 decembrie 2017 vor fi organizate manifestări cultural-educative consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, după cum urmează: 1. Se vor desfășura activităţi comemorative(...)

Conferința de istorie ”Miracolul Marii Uniri 1918” la Ardud, eveniment de mare ținută

Vineri, 17 noiembrie 2017, începând de la ora 14.00, în sala de conferințe a Primăriei Ardud s-a desfășurat conferința de istorie "Miracolul Marii Uniri 1918", eveniment cu care a debutat șirul manifestărilor(...)

DRAPEL PENTRU FIECARE CETĂȚEAN AL ORAȘULUI ARDUD

Primăria oraşului Ardud oferă câte un drapel pentru fiecare cetățean al orașului Ardud pentru a-l arbora de Ziua Națională a României. Doritorii sunt așteptați la Primăria orașului Ardud în perioada 20 - 29(...)

ANUNT DE INTERES PUBLIC

PROGRAM DE FUNCȚIONARE AL BIROULUI AGRICOL

În data de 17 noiembrie 2017 va avea loc la Ardud - Conferința de istorie - „Miracolul Marii Uniri 1918”

Primăria orașului Ardud și Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" au plăcerea să vă invite la: Conferința de istorie„MIRACOLUL MARII UNIRI 1918" Vineri, 17 noiembrie 2017, ora 14:00 în Sala de Conferințe a(...)

ANUNT privind instituire taxa speciala privind cheltuieli cu executare silita persoane fizice si persoane juridice in Orasul Ardud, judetul Satu Mare

In temeiul prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, ale Legii 207/2015 privind Codul de procedura fiscal, ale art. 27 si art.30 Legea nr.273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si completarile ulterioare, ale(...)

Ziua Armatei Române va fi sărbătorită şi în oraşul Ardud

Pe 25 octombrie 2017 oraşul Ardud aniversează Ziua Armatei Române, unde se vor desfaşura activităţi comemorative dedicate acestei zile. Astfel, ceremonialul de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentele Eroilor va avea(...)

Așa arată primul tractor forestier fabricat în orașul Ardud

De curând, S.C. Roteca S.R.L. a lansat modelul „TAROS 80", primul tractor forestier fabricat în totalitate în orașul Ardud. Tractorul are o greutate de 9300 kg și este echipat cu motor de 104 kW(141 CP), capacitate(...)

Anunt important pentru toti cetatenii orasului Ardud

Din cauza fluctuatiilor de tensiune si intreruperii foarte dese a curentului electric se defecteaza aparatele electrice care au rol sa asigure curentul elctric la iluminatul public ( stradal ) pe timp de noapte. Din acest motiv va rugam(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea