Chestionar

Satisfacția cetățenilor

foarte bună
bună
nu prea bună
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

SUNTEȚI MAJOR, NU AȚI ÎMPLINIT 35 DE ANI ŞI NU SUNTEȚI PROPRIETARUL UNEI LOCUINȚE?

Oraşul Ardud a demarat un proiect în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Locuinţe (A.N.L.) în vederea construirii unui bloc de locuinţe destinate închirierii pentru tineri având vârstele cuprinse(...)

Miercuri, 7 februarie 2018, de la ora 13 va avea loc la Primăria orașului Ardud simpozionul - dezbatere \"Identitate și tradiții comunitare\"

Cartea nu este un exercițiu de nostalgie, cu toate că uneori o umbră de dispoziție retrospectiv elegiacă se mai desprinde din paginile ei. Este, mai degrabă, un discurs despre memoria și identitatea unor oameni, a unor comunități(...)

Eminescu, Mărcuș - Ardudul și Mădărasul

Primăria și Consiliul Local Ardud alături de Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" vă invită să luați parte, miercuri, 24 ianuarie 2018, la sărbătorile prilejuite de Mica Unire, după cum urmează: Ora 12:00 - Ardud -(...)

Ziua Culturii Naționale va fi marcată și în orașul Ardud

Primăria şi Consiliul local al oraşului Ardud, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" împreună cu Liceul Tehnologic Ardud organizează în data de 15 ianuarie 2018 (luni) activităţi culturale cu prilejul Zilei Culturii(...)

Anunț privind vizarea anuală a autorizațiilor de funcționare

Începând cu luna ianuarie se pot depune cererile privind vizarea autorizațiilor de funcționare pentru anul 2018. Este foarte important de știut faptul că orice comerciant care are autorizație de funcționare este obligat să(...)

LANSARE DE CARTE – „MĂDĂRAS. CONTRIBUȚIE MONOGRAFICĂ.”

Primăria și Consiliul local Ardud, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" împreună cu Parohia Ortodoxă din Mădăras, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare vă invită duminică, 10 decembrie 2017, începând(...)

1 decembrie 2017 - Ziua Națională a României

În oraşul Ardud de 1 decembrie 2017 vor fi organizate manifestări cultural-educative consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, după cum urmează: 1. Se vor desfășura activităţi comemorative(...)

Conferința de istorie ”Miracolul Marii Uniri 1918” la Ardud, eveniment de mare ținută

Vineri, 17 noiembrie 2017, începând de la ora 14.00, în sala de conferințe a Primăriei Ardud s-a desfășurat conferința de istorie "Miracolul Marii Uniri 1918", eveniment cu care a debutat șirul manifestărilor(...)

DRAPEL PENTRU FIECARE CETĂȚEAN AL ORAȘULUI ARDUD

Primăria oraşului Ardud oferă câte un drapel pentru fiecare cetățean al orașului Ardud pentru a-l arbora de Ziua Națională a României. Doritorii sunt așteptați la Primăria orașului Ardud în perioada 20 - 29(...)

ANUNT DE INTERES PUBLIC

PROGRAM DE FUNCȚIONARE AL BIROULUI AGRICOL

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea