Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Concursul naţional de dans sportiv \"Cupa Cetate Ardud\" ajuns la ediţia a II-a

Clubul de dans sportiv ,,Dans Club `92" Satu Mare, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Ardud anunţă organizarea Concursului Naţional de Dans Sportiv "CUPA CETATE ARDUD" ajunsă la cea de-a doua ediţie, care va avea loc(...)

În atenţia producătorilor agricoli din oraşul Ardud

Planificarea fermierilor pentru depunerea cererilor de sprijin - Campania 2017

Dragobete - Sărbătoarea iubirii la români

În data de 26 februarie 2017 (duminică), Primăria oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea", organizează Sărbătoarea iubirii la români - Dragobetele. Evenimentul se vor desfăşura după cum(...)

Ziua Culturii Naţionale va fi sărbătorită și la Ardud

Primăria şi Consiliul local al oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" organizează în data de 13 ianuarie 2017 (vineri) o serie de activităţi culturale cu prilejul Zilei Culturii Naţionale(...)

Proiectul de Hotărâre cu privire la aprobarea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2017

În urma ultimei şedinţe a Consiliului Local Ardud s-a supus la vot Proiectul de Hotărâre cu privire la aprobarea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2017, obţinând unanimitate de voturi, astfel încât(...)

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită şi la Ardud

În oraşul Ardud de 1 decembrie 2016 vor fi organizate manifestări cultural-educative consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, după cum urmează: ARDUD ORA 12:00 - Monumentul Dr. Augustin Mircea(...)

Anunţ depuneri solicitări acord mediu pentru proiectul \"Pistă de biciclete\"

PRIMĂRIA ORAŞULUI ARDUD, cu sediul în Ardud, str. Nouă nr. 1, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Pistă de biciclete -(...)

DRAPEL PENTRU FIECARE CETĂȚEAN AL ORAȘULUI ARDUD

Primăria oraşului Ardud oferă câte un drapel pentru fiecare cetățean al orașului Ardud pentru a-l arbora de Ziua Națională a României. Doritorii sunt așteptați la Primăria orașului Ardud în perioada 23 - 29(...)

Ziua Armatei Române va fi sărbătorită mâine şi în oraşul Ardud

Pe 25 octombrie 2016 oraşul Ardud aniversează Ziua Armatei Române, unde se vor desfaşura activităţi comemorative dedicate acestei zile. Astfel, ceremonialul de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentele Eroilor va avea(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea