Chestionar

Satisfacția cetățenilor

foarte bună
bună
nu prea bună
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Festivalul Folcloric „Cetatea Codrului” a ajuns la cea de-a VI-a ediție

Primăria, Consiliul Local al oraşului Ardud şi Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" Ardud organizează cea de-a VI-a ediție a Festivalului folcloric „Cetatea Codrului" în data de 14 august 2018. Programul acestui(...)

„E SCRIS PE TRICOLOR UNIRE” - spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri la Baba Novac

„E SCRIS PE TRICOLOR UNIRE” proiectul Fundației etnofolclorice Cununița continuă .Sâmbătă 11 august 2018, de la orele 17, in sala Căminului cultural din localitatea BABA NOVAC avem bucuria să desfășurăm al(...)

Festivalul MedievArtFest Ardud 20-22 iulie 2018

Festivalul MedievArtFest Ardud 2018 - Cetatea celor 100 de eroi - 20 - 22 iulie 2018 În curând mai multe informații https://www.facebook.com/events/281885469053485/

Alte 2 proiecte au fost acceptate și declarate eligibile conform notificărilor primite astăzi la sediul Primăriei orașului Ardud

Ca urmare a informării din data de 31.05.2018 cu privire la proiectele care au fost întocmite și depuse spre finanțare în perioada anterioară dorim să vă comunicăm faptul că alte 2 proiecte au fost acceptate și declarate(...)

Ansamblul folcloric “Cetatea Codrului” din Ardud a obținut locul 1 la un festival din Polonia

Ansamblul folcloric "Cetatea Codrului" din Ardud a avut onoarea să reprezinte România la Festivalul "Folkloru Karpat" din oraşul Jaslo, Polonia, duminică 8 iulie 2018, unde în compania selectă a 17 formaţii din 5 ţări(...)

Anunt de licitatie

Nr.4047/ 04.07.2018 ANUNȚ DE LICITAȚIE Denumirea și sediul locatorului:Primăria Orașului ArdudSediul social: Loc.Ardud, str. Nouă, nr.1, jud. Satu Mare, CP 4470220, RomâniaTel: 0261-767130Fax: 0261-771016e-mail:(...)

Au fost întocmite și depuse spre finanțare o serie de proiecte pentru orașul Ardud

În această perioadă Primăria orașului Ardud a finalizat întocmirea și depunerea spre finanțare pe programul România - Ucraina apelul de proiecte 2 Hard a unui proiect de modernizare a grădiniței cu program normal de(...)

Program de Construcţie de Locuinţe prin credit ipotecar în orașul Ardud

Ca urmare a cuprinderii de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (A.N.L.) în Programul de Construcţie de Locuinţe prin credit ipotecar a unui număr de 20 de case în orașul Ardud, pe strada Viilor, s-a primit modelul(...)

ÎN ORAȘUL ARDUD AU AVUT LOC ASTĂZI MANIFESTĂRI PRILEJUITE DE ZIUA EROILOR

Primăria, Consiliul Local al oraşului Ardud şi Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea" au organizat astăzi, joi 17 mai 2018, manifestări prilejuite de Ziua Eroilor, după cum urmează: Începând cu ora 09:00 în(...)

Ziua Europei în viziunea copiilor

Primăria și Consiliul Local Ardud, Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" împreună cu Liceul Tehnologic Ardud și G.P.P. Ardud organizează mâine, 9 mai 2018, începând cu ora 11:00 la Cetatea din Ardud,(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carecter Oersonal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea