Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

În atenţia cetăţenilor oraşului Ardud

Începând de astăzi se pot achita amenzile de circulaţie şi prin intermediul platformei online https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public. Tot ce trebuie să faceţi e să accesaţi acest link şi să introduceţi toate datele(...)

„Vinurile şi podgoriile Ardudului” concurs de vinuri ediţia X

Organizatori: Asociaţia Podgorenilor Sătmăreni, Primăria Oraşului Ardud şi Asociaţia Erdődi Petőfi KörData: 02 aprilieLocul: Casa de cultură Ardud Aşteptăm participarea viticultorilor din Ardud care doresc să concureze cu(...)

Anunţ de participare finanţări neramburasbile

pentru acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local al oraşului Ardud, pentru activităţi nonprofit de interes general, aferent anului 2016, sume alocate pentru domeniile de activităţi corespunzatoare primei sesiuni de(...)

Concurs naţional de dans sportiv \"Cupa Cetate Ardud\" ediţia I-a

Clubul de dans sportiv ,,Dans Club `92" Satu Mare, în colaborare cu Primăria şi Conslilul local Ardud alături de Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea" din Ardud anunţă organizarea primei ediţii a Concursului Naţional de Dans(...)

Lansare de carte – Nicoară Mihali

Primăria şi Consiliul local Ardud împreună cu Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea" organizează joi, 25 februarie 2016 de la ora 15:00 în Sala de Conferinţe a Primăriei Ardud (str. Nouă, nr. 1) lansarea cărţilor a(...)

Eliberarea autorizaţiei de funcţionare

Eliberarea autorizaţiei de funcţionare se va face în baza cererilor şi a documentaţiei întocmite de către agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale. În vederea obţinerii autorizaţiei de(...)

ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

Primaria si Consilul local Ardud a pastrat nivelul impozitelor si taxelor locale la nivelul anului 2015 (fara a propune majorari inca din anul 2009), in conditiile in care acestea puteau fi doar marite (nu si diminuate) cu pana la 50%,(...)

Zi istorică la Ardud, marţi 2 februarie 2016

Astăzi la Ardud într-un cadru festiv a avut loc lansarea cărţii „Pietre de hotar românesc" tipărită sub patronajul Ordinului Militar de România. Ardudul a fost onorat de prezenţa preşedintelul fondator al(...)

Lansare de carte „Pietre de hotar românesc” a Ordinului Militar de România la Ardud

Avem onoarea de a vă invita la lansarea cărţii „Pietre de hotar românesc"a Ordinului Militar de România. Lucrarea însumează contribuţiile unor personalităţi marcante din cadrul Academiei Române,(...)

Concert muzical - folcloric duminică la Mădăras

Primăria şi Consiliul local Ardud împreună cu Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea" organizează duminică, 31 ianuarie 2016 începând cu ora 16:00 în incinta Căminului Cultural din Mădăras, un concert muzical -(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

DOROTHEA FLEISS & EAST WEST RESIDENCY ARDUD TRANSILVANIA

DFEWA

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea