Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

\"Colinde, cântece de stea şi alte muzici\" cu Grigore Leşe la Ardud

Primăria oraşului Ardud şi Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" vă invită la un spectacol deosebit care va avea loc în Sala de Conferinţe a Primăriei Ardud (str. Nouă, nr. 1) duminică, 13 decembrie, de la ora 17:00.(...)

Anunt - intrerupere furnizare energie electrica

In data de 10.12.2015 intre orele 09- 16, din cauza unor lucrări la LEA 20 KV AEROPORT se va intrerupe alimentarea cu energia electrica in loc. Ardud pe urmatoarele strazi : -Joseph Baber-Ardudului Mic-Viilor-Szendrei Iuliana-Noua-Cetatii(...)

ÎNSCRIERE LA PROGRAMUL ANL DE CONSTRUCȚIE LOCUINȚE LA ARDUD

Oraşul Ardud a demarat Programul de Construcţie de Locuinţe pentru tineri pentru închiriere cât şi Programul de Construcţie de Locuinţe prin credit ipotecar. Pentru mai multe informaţii şi înscrieri vă rugăm (...)

Manifestări organizate de Ziua Naţională a României la Ardud

În oraşul Ardud de 1 decembrie 2015 vor fi organizate manifestări cultural-educative consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, după cum urmează: 1. Ora 12:00 - activităţi comemorative dedicate(...)

Drapel pentru fiecare cetățean al orașului Ardud

Dl. primar Ovidiu Marius Duma, oferă câte un drapel pentru fiecare cetățean al orașului Ardud pentru a-l arbora de Ziua Națională a României. Doritorii sunt așteptați la Primăria orașului Ardud începând cu(...)

Lansare de carte Radu Sergiu Ruba, joi 5 noiembrie, la Sala de Conferinţe de la Primăria Ardud

Primăria oraşului Ardud alături de Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea" găzduieşte joi, 5 noiembrie, ora 13.00, lansarea cărţii „O vara ce nu mai apune" de Radu Sergiu Ruba.

Ziua Armatei Române va fi sărbătorită la Ardud prin diferite momente solemne

"Ce a fost scris s-a împlinit. Dar să nu uitam că tot în cartea sorţii este scris că un popor nu poate să meargă înainte, şi să-şi întemeieze un viitor sigur, dacă-i lipseşte simţământul datoriei,(...)

Anunţ privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

În perioada 19.10.2015 - 29.10.2015 se vor prelua cererile pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece noiembrie 2015 - martie 2016. Formularul conţinând cererea şi declaraţia pe propria răspundere pentru ajutorul(...)

Anunt privind intentia de elaborare a planului urbanistic zonal

Plan Urbanistic Zonal Amenajarea unei unitati de productie depozitare si procesare a produselor agricole in localitatea Ardud, judetul Satu Mare

O delegație numeroasă din orașul Ardud a participat la Festivalul ”Sătmărenii fără frontieră” Nagyecsed, Ungaria

Festivalul "Sătmărenii fără frontieră" a avut loc în data de 19 septembrie 2015 în orașul Nagyecsed din Ungaria, unde au participat delegații din România, Polonia și Ungaria. Orașul Ardud și-a făcut simțită(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea