Chestionar

Ce părere aveți despre noul site al orasului?

foarte buna
buna
nu prea buna
e loc de mai bine

HOROSCOP

Horoscop

CURS VALUTAR

Curs valutar

Camera de supraveghere

Pentru vizualizare dați click pe imaginea de mai jos, se acceseaza doar cu browserul INTERNET EXPLORER. Vă va aparea pe ecran cerinta de autentificare, numele de utilizator este: public iar parola este: public

Webcam

Știri și evenimente

Eliberarea autorizaţiei de funcţionare

Eliberarea autorizaţiei de funcţionare se va face în baza cererilor şi a documentaţiei întocmite de către agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale. În vederea obţinerii autorizaţiei de(...)

ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

Primaria si Consilul local Ardud a pastrat nivelul impozitelor si taxelor locale la nivelul anului 2015 (fara a propune majorari inca din anul 2009), in conditiile in care acestea puteau fi doar marite (nu si diminuate) cu pana la 50%,(...)

Zi istorică la Ardud, marţi 2 februarie 2016

Astăzi la Ardud într-un cadru festiv a avut loc lansarea cărţii „Pietre de hotar românesc" tipărită sub patronajul Ordinului Militar de România. Ardudul a fost onorat de prezenţa preşedintelul fondator al(...)

Lansare de carte „Pietre de hotar românesc” a Ordinului Militar de România la Ardud

Avem onoarea de a vă invita la lansarea cărţii „Pietre de hotar românesc"a Ordinului Militar de România. Lucrarea însumează contribuţiile unor personalităţi marcante din cadrul Academiei Române,(...)

Concert muzical - folcloric duminică la Mădăras

Primăria şi Consiliul local Ardud împreună cu Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea" organizează duminică, 31 ianuarie 2016 începând cu ora 16:00 în incinta Căminului Cultural din Mădăras, un concert muzical -(...)

Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Ardud

Primăria şi Consiliul local Ardud împreună cu Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea" organizează vineri, 22 ianuarie 2016 începând cu ora 12:00, manifestări culturale şi depuneri de coroane la bustul domnitorului(...)

ZIUA CULTURII NAŢIONALE 14-15 IANUARIE 2016 LA ARDUD

Primăria oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură "Dr. Augustin Mircea" organizează în perioada 14 - 15 ianuarie 2016 o serie de activităţi culturale cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, după cum urmează:

CONCERT EXTRAORDINAR - MUZICĂ DE FANFARĂ – FANFARELE REUNITE

Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, ora 17:00 la Filarmonica de Stat ''Dinu Lipatti'' Satu Mare, vă invităm să urmăriţi un spectacol extraordinar al fanfarelor reunite. Conducerea va fi asigurată de profesor dirijor Mircea Câcu.(...)

CONCERT DE COLINDE CU CORALA “ARHANGHELII” LA BISERICA ORTODOXĂ DIN ARDUD

Corala preoțească "Arhanghelii" a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului vor susţine vineri 18 decembrie 2015, începând cu ora 18:00 la Biserica Ortodoxă din Ardud, un concert extraordinar de(...)

\"Colinde, cântece de stea şi alte muzici\" cu Grigore Leşe la Ardud

Primăria oraşului Ardud şi Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea" vă invită la un spectacol deosebit care va avea loc în Sala de Conferinţe a Primăriei Ardud (str. Nouă, nr. 1) duminică, 13 decembrie, de la ora 17:00.(...)

SISTEMUL NATIONAL ELECTRONIC de PLATA ONLINE

Sistemul National Electronic de Plata Online

M.A.D.R.

M.A.D.R.

RADIO ARDUD

Vocea Cetatii

Programare ONLINE- Permise/Inmatriculari

Programari ONLINE

MITA SI VOTUL ILEGAL

Alegeri 2012

VREMEA

Vremea